blonde vrouw, groene jas, groene tas

Afbeeldingsresultaat voor Treasure hunt verhaal

 

Treasure hunt verhaal

blonde vrouw, groene jas, groene tas

Zoals de laatste tijd gewoon is begin ik de ochtend met stille tijd. Aan het einde van deze tijd vraag ik aan God wie ik die dag mag bemoedigen door middel van een trasurehunt. Ik vraag, waar kom ik deze persoon tegen, hoe ziet deze er uit en wat is er met deze persoon. 

Ik kreeg afgelopen maandag deze woorden. De winkel Action, een vrouw met een groene jas, groene tas, blonde haren met krullen. Ze heeft last van haar heupen, en God had woorden voor haar. Ik vroeg God, hoe laat is zij daar? 17:15. En zonnegod mijn dag. Door verschillende redenen vergat ik maandag helemaal mijn speciale ontmoeting bij de action om 17:15. 

Dinsdag ochtend stille tijd: na mijn stille tijd vroeg ik God wat ik met de woorden van gisteren moest doen. Ik had het idee dat God zei, is gewoon het zelfde. Alleen de naam veranderd. Na mijn werk fietste ik terug om te stoppen bij de action om wat boodschappen te doen. (Eerlijk gezegd waren de woorden wat naar de achtergrond gezakt doordat ik wat eerder in de winkel was, en ook echt wat dingen nodig had) ik kwam een bekende tegen en we raakte aan de praat, en voor ik het wist waren we echt wel wat tijd verder en ik liep weg om te betalen. Buiten de winkel herinnerde ik mij de woorden weer, de vrouw waar ik net mee aan het praten was had een groene jas, blonde haren met een krul, groen/gele tas, alleen de naam was niet goed. Dus toen ze naar buiten kwam dacht ik, ik ga haar vragen of ze last had van haar heupen? En dat klopte ook. Ik vertelde deze vrouw het woord dat ik van God ontvangen had, en de belofte die God voor haar heeft. Ik vroeg of ik voor haar mocht bidden en ze voelde allemaal dingen gebeuren in haar heupen dus ik geloof dat God haar op dat moment aanraakte. Echt super gaaf om mee te maken. Als bewijs gaf ik haar mijn papiertje waar ik mijn woorden op geschreven had, met boven aan de tijd 17:15. Toen keek ik op mijn horloge en het was precies 17:15. De reactie van deze vrouw was geweldig, ik kreeg een hug, en ze vertelde dat ze die dag helemaal niet naar een winkel wilde, laat staan de action en toch was ze er. Echt heel bijzonder.