New Life

Het nieuwe seizoen is officieel gestart. Afgelopen week kwamen we als heel Jeugd met een Opdracht Heidebeek samen voor onze jaarlijkse “staf”week.

Dit jaar onder leiding van onze nieuwe leiders: Stefan Pruim en Willem Jan Boon. Samen met 5 andere vormen zij het nieuwe leiderschapsteam. We hebben stilgestaan bij het thema “NEW LIFE”! Een toepasselijk thema voor een nieuw leiderschapsteam en een nieuw seizoen. We hebben les gekregen van Willem Jan en Mike Oman. We hebben stilgestaan waar Heidebeek staat op dit moment en wat onze persoonlijke rol hierin is. Zit je nog op je plek of wijst God een andere richting aan. Staan we nog in lijn met God en zijn plan met onze communitie. Hoe werkt een leefgemeenschap en wat zijn de valkuilen die de vijand kan gebruiken om onze kracht als Heidebeek te verliezen.

Wat me elk jaar weer opvalt in zo’n week wat voor een prachtige groep collega’s wij hebben. Wat een voorrecht het is om in deze communiteit te leven. Mensen met eenzelfde doel, ieder op zijne wijze uitgevoerd.

Het afgelopen jaar is voor mij geen gemakkelijk jaar geweest. Ik had last van mijn gezondheid, moest taken hierdoor loslaten en heb echt tijd moeten nemen om weer ‘gezond’ te worden. Als ik naar mijn eigen plantje kijk in deze communitie, is er de afgelopen periode flink wat gesnoeid. Een periode van loslaten, nieuwe focus ontdekken en het goed verzorgen van mijn boompje.. Uiteindelijk heb ik weer mogen her ontdekken om dichtbij de Bron te zijn. Het boompje staat weer in bloei en mede daardoor zie ik het nieuwe seizoen rooskleurig toegemoed! #NEW LIFE

new_life-48635_960x332

Tijdens de stafdagen was er telkens een countdown als de lessen weer zouden beginnen, die wilde we graag met jullie delen.