Gebed

De grote kracht achter een organisatie als jeugd met een Opdracht is gebed. Elke eerste maandag van de maand word er in de EGE specifiek voor ons als zendelingen gebeden. Daarnaast hebben wij een groepje dat ook wekelijks voor ons bid. Naast deze vaste punten stellen we jou persoonlijk gebed ook zeer op prijs. De gebedspunten kan je hier vinden.

Dank en gebedspunten familie Gosseling september.

Dank punten

Dankbaar voor een fijne zomer.
We zijn twee op vakantie geweest op de Betteld – daar ook mooie EGE luitjes gezien en gesproken. Dat was leuk.

Dankbaar dat ik (Mirjam) me weer beter voel dan een aantal maanden geleden.
Ik ben net begonnen bij een therapeut. Een vrouw uit Oene en ik hoop wat handvaten te krijgen om dit niet nog een keer te krijgen.

Deze week starten we als Heidebeek basis met een start week. We krijgen input van een spreker en maken ons klaar voor dit nieuwe jaar. Na maanden van even niet werken, zal ik hier ook weer bij aanwezig zijn. Ik heb er zin in. Dus dat is een goed teken.

De eerste lesweek van de september DTS die de zal Bernd Jan lesgeven aan deze nieuwe groep studenten. Bidden jullie mee voor een goede week.

En hij is volop betrokken bij Lead to move. Zij hebben eind van de maand een leidersdag samen met Youth Opwekking en Royal Missions.

Kids zijn allemaal weer naar school. Bidden jullie mee voor Levi die vandaag van start is gegaan op de middelbare.

Ondanks dat dit niet het makkelijkste seizoen voor mij is, leer ik veel dingen en ben ik er beter aan toe dan begin van het jaar. God at work, laten we maar zeggen.

De kracht van gebed is groot.