Gebed

De grote kracht achter een organisatie als jeugd met een Opdracht is gebed. Elke eerste maandag van de maand word er in de EGE specifiek voor ons als zendelingen gebeden. Daarnaast hebben wij een groepje dat ook wekelijks voor ons bid. Naast deze vaste punten stellen we jou persoonlijk gebed ook zeer op prijs. De gebedspunten kan je hier vinden.

Gebedsmail –              Bernd Jan en Mirjam Gosseling        –         februari 2021

Lieve bidders,
Hierbij onze punten voor de gebedsavond van maandag 8 februari.
Wij zijn er zelf helaas niet bij. Omdat we een gesprek hebben maandag avond.
Korte Update:
Hoet het met ons gaat?
Het gaat goed en we zijn druk. Op dit moment leid ik,  Mirjam de DTS en Bernd Jan de kids thuis. We zeggen weleens voor de grap. Bernd homeschooled er 3 thuis en ik 16 op Heidebeek.
Heidebeek heeft er voor gekozen dat de boel dicht gaat, maar dat de DTS door kon gaan.
We hebben 9 studenten (Tussen de 18-22 jaar) en ik werk met een team van 6 stafleden in de leeftijd van (19 en 28 jaar)
Deze week heeft Bernd Jan les gegeven in de DTS over “het verstaan van Gods stem”. We konden de kids en hond onderbrengen bij familie en vrienden en zo is ook afgelopen week goed verlopen. Gaaf om te zien dat de studenten allemaal God op een manier hebben verstaan. De lessen van Bernd bestonden uit theorie en veel oefenen.
Het leuke was dat ik (Mirjam) ook bemoedigd ben door mooie woorden.
Iemand zag een bootje en moest denken dat God aan het roer zit en dat hij laat zien hoe te varen. Direct daarna was er iemand die het idee had dat ik de school mocht leiden met “mijn handen in de zakken” God laat de weg zien.
Dit was voor mij bemoedigend, want leiden in Covid tijd is soms ook erg flexibel zijn. Begin april hopen we dat er 2 teams op outreach gaan. Waar dit heen zal zijn hangt af van wat de overheid zegt. We gaan dit dus pas last minute beslissen. Heerlijk om te weten dat we een God hebben die ons leidt. We houden jullie op de hoogte.
We zijn gezond en we zitten in een goede flow thuis en op het werk.
Dankpunten: 
Elise is 3 jaar geworden op 22 januari. Leuk om dit te mogen vieren met haar.
We zijn blij dat de basisscholen weer open gaan vanaf maandag.
Dankbaar voor de DTS die gezond is en waar super mooie dingen gebeuren. We zijn alweer 4 weken onderweg.
Dankbaar voor de ‘Ik denk aan jou’ actie. Dit heeft ons een extra gift van 1500 euro opgeleverd. Daarnaast zijn veel mensen blij verrast met een pakketje van iemand die aan hen dacht.
Gebedspunten:
Het leiden van de DTS is super leuk maar ook intensief. Een snelkook pan van geestelijke groei, maar van ook veel tijd nemen voor gesprekken met de studenten en staf? Bidden jullie mee voor een goede balans.
Bidden jullie mee dat Covid buiten de DTS en onze familie blijft?
Bidden jullie mee voor creativiteit voor ons nu de studenten niet naar huis mogen en we soms een extra mijl met ze gaan in de weekenden?
Bidden jullie mee voor bescherming voor ons gezin. God is veel groter dan de vijand, maar werken in Zijn koninkrijk vind de vijand niet leuk. Dat we onderscheiden kunnen wat we moeten bestrijden in gebed.
Dank jullie wel!
Groetjes Bernd Jan en Mirjam