Gebed

De grote kracht achter een organisatie als jeugd met een Opdracht is gebed. Elke eerste maandag van de maand word er in de EGE specifiek voor ons als zendelingen gebeden. Daarnaast hebben wij een groepje dat ook wekelijks voor ons bid. Naast deze vaste punten stellen we jou persoonlijk gebed ook zeer op prijs. De gebedspunten kan je hier vinden.

Gebeds en dankpunten Familie Gosseling

Dankpunten

Dankbaar dat de reis van Mirjam goed is gegaan naar het DTS team in Mozambique afgelopen maand. Een hele onderneming en een super lange reis. Het zijn bij het team was de moeite overigens helemaal waard. Dankbaar voor de nieuwe rollen die we gaan bekleden op Heidebeek.
Beiden werken we op de DTS afdeling. Promotie en de DTS en zijn onze hoofdtaken. Dankbaar zijn we voor onze gezondheid en een mooi zomerhuisje waar we 2 weken in mogen verblijven deze zomer.

 Gebedspunten.

Willen jullie bidden voor bescherming van ons gezin. Beetje gekke en rare voorvallen, maken ons bewust dat het belangrijk is dat we Gods bescherming nodig hebben en dat hier specifiek voor gebeden wordt. Dit kan je wel geestelijke strijd noemen. Willen jullie daarin in gebed om ons heen staan. 18 juni komt het DTS-team terug uit Mozambique. Bidden jullie mee voor 2 goede afsluitweken. 1 met de studenten erbij en 1 week voor ons als staf. Goede invulling van onze tijd. Juni is een volle maand. Deze maand zijn we zendeling van de maand. Super dat dat kan en we hopen dat meer gemeenteleden betrokken raken bij Zending in het algemeen. Onze Koekenverkoop en de meet en greet van Bep aanstaande zondag. Dat dat lekker hand in hand mag gaan. Samen dienen we hetzelfde doel.

Gezegende gebeds tijd
Be blessed to be a blessing!
BJ en Mirjam