Gebed

De grote kracht achter een organisatie als jeugd met een Opdracht is gebed. Elke eerste maandag van de maand word er in de EGE specifiek voor ons als zendelingen gebeden. Daarnaast hebben wij een groepje dat ook wekelijks voor ons bid. Naast deze vaste punten stellen we jou persoonlijk gebed ook zeer op prijs. De gebedspunten kan je hier vinden.

Gebedsmail Mei

Gebeds punten familie Gosseling:

Dank punten:

Afgelopen maand zijn de DTS studenten van de DTS waar Mirjam verantwoordelijk voor is vertrokken naar Zweden en Kroatië per busje. 

Het was een hele hectische Pasen . We hebben de geplande zendingsreis naar Curacao moeten cancelen  vanwege de ernstige COVID 19 situatie daar. Gelukkig kregen we al het geld voor de tickets terug. Dezelfde week is dit team met een busje naar Zweden vertrokken. Ryan heeft nog een goede debrief met dit team kunnen doen om hun geplande reis terug te geven aan God. 

Datzelfde weekend, vlak voor vertrek van het Kroatie outreach team kreeg een studente bij de verplichte PCR test een positieve uitslag. Aangezien de studenten 1 bubbel zijn geweest, was het even paniek in de tent. 

Iedereen in quarantaine en allemaal laten testen bij de GGD. Iedereen bleek negatief en nu ook de studente met de eerder positieve uitslag. Eind goed al goed. De uitslag van de positieve PCR test was dus verkeerd. Uiteindelijk was elke student op de plaats van bestemming op 10 april. Halleluja en kon Mirjam even bijkomen van de afgelopen 3 maanden DTS. 

Dankbaar zijn we voor alle mogelijkheden die zij hebben op de locaties ondanks deze COVID tijd. 

Via instagram zijn ze te volgen en dat is leuk om bijna dagelijks een update te krijgen. 

Omdat we weten dat niks buiten God omgaat hebben we ons echt gedragen geweten ondanks alle hectiek.

David wordt 8 mei, 8 jaar! Het is een heerlijk ventje en daar zijn we super dankbaar voor. 

Gods voorziening en het feit dat we genieten van het werk wat we mogen doen. Het trainen van mensen is iets waar we erg van genieten en ons veel voldoening geeft. 

Gebedspunten:

Van 9 – 15  mei gaat Mirjam een team bezoek brengen aan het team in Kroatië.  Bidden jullie mee voor een voorspoedige reis, goede tussen evaluatie gesprekken en goede gezondheid. 

Na de reis zal ik 5 dagen in quarantaine gaan zoals de landelijke regels aangeven. 

Gebed vragen we ook voor de rest van de familie die achterblijft. Bernd mag weer even heerlijk de rol van thuis papa invullen. 

De drive thru – OPEN HUIS – op Hemelvaarts dag! Bidden jullie mee dat dit goed loopt. 

Bernd zal zich de komende maand bezig houden met het voorbereiden van een zomer cursus vanuit de Gebeds en aanbiddings afdeling. Deze zal plaats vinden van 12-18 juli. In september zal hij weer een school leiden vanuit deze afdeling van 3 maanden. 

Mirjam’s werkzaamheden bij de Personeels afdeling en DTS gaan gewoon door en daar geniet zij van. 

Lieve groet van de Gosseling familie!