Waarom wist ik dit niet?….

Deze reactie horen we echt super vaak als mensen komen voor onze open dagen of BFL scholen. We zien dat door de methode die we met de studenten behandelen er een wereld open over “Wie God is” “Wie ze zelf zijn” of wat de boodschap van sommige boeken zijn. Zou je het niet gaaf vinden om daar deel van uit te maken…. lees hieronder meer.

In de school Bible for Life, helpen verschillende goede sprekers mensen je met een andere manier van Bijbel lezen. Bernd Jan werkt hier nu al verschillende jaren, en wat is het toch nodig om mensen die kans te geven om dichter bij Gods Boodschap te komen, en dat is echt niet zo moeilijk.

We geven vanuit Jeugd met een Opdracht verschillende mogelijkheden om je echt te helpen. Je bent van harte welkom op de open dagen, open weken die we elke 3 maand houden. We gaan naar kerken, daarnaast geven op andere wijz mensen de kans zodat mensen kunnen groeien in het Woord van God.

We hebben verschillende studenten van open dagen, maar ook van de langere cursussen die zo vol zijn van Gods woord, puur omdat ze God de tijd gaven om in hun te werken. het is voor ons echt een voorrecht om hierin betrokken te zijn, en God aan het werk te zien. volgend jaar plannen we zeker weer een langere school, we kijken nu ook al naar de Bijbel zomer cursus, en welke bijbelboeken we kunnen pakken in open weken voor het begin van het jaar. we houden jullie op de hoogte, maar voel je vrij om hier altijd vragen over te stellen. kijk hieronder maar naar verschillende getuigenissen van onze studenten, en hun aanraking door middel van Gods woord.