Zomervakantie 2016 – Ga je mee naar INDIA?

Je zomervakantie gebruiken om iets te ontdekken van wat zending is. Maak je geloof praktisch door uit te delen wat jij ontvangen hebt.

God zien werken in en door je heen door het avontuur aan te gaan? Dat kan! Deze wereld heeft God nodig. Ga de uitdaging aan en laat God jouw gebruiken om Zijn liefde te laten zien.

Ben je tussen de 15 en 25 jaar oud en spreekt het bovenstaande je aan. Nodigen wij je uit om deze zomervakantie van 15 juli tot 12 augustus 2016 met ons mee te gaan naar India.

We zullen deze weken verblijven in New Delhi en in het Noorden van India. We werken daar samen met onze Jeugd met een Opdracht collega’s. We zullen actief betrokken zijn in verschillende communities door kinderprogramma’s te houden, het evangelie uit te leggen door drama of dans en spreekbeurten, gesprekken aan te gaan met de mensen. Daarnaast zullen we ook ons praktisch inzetten om de communitie te steunen.

Het zal een tijd zijn waarin je mag uitdelen en zult ontvangen. We hebben twee jaar geleden een Go team meegenomen naar Zuid Afrika en dit was fantastisch. Ga je de uitdaging met ons  aan?

De kosten zullen rond de 1500 euro per persoon zijn.

We zouden het heel leuk vinden om een aantal van jullie (kids) in ons team te hebben.

Voor meer informatie kun je ons mailen: (mirjamboers@ywam.nl), of de website bekijken ( goteams.nl) of ons promotiefilmpje bekijken.

Bernd Jan en Mirjam Gosseling. (Onze kids gaan natuurlijk ook mee!)